viernes, 1 de diciembre de 2017

NOVETATS NEGOCIACIÓ COL·LECTIVAAhir va tenir lloc una sessió de la Mesa  Negociadora  en la qual es van tractar i acordar, en síntesi, els següents temes:

1. Acord d'increment d'un 1% en tots els conceptes salarials, i abonament d'endarreriments des de 1 de gener de 2017. El pagament s'efectuarà en la nómina de GENER 2018

2. Negociació del romanent de massa salarial (al voltant de 750.000 €). Sobre aquesta qüestió, vam propossar el repartiment porcentual a una paga extra per a tot el personal, i així va ser secundat per tots els sindicats excepte APIHC i AIPS que mantenen la recurrent postura de destinar gairebé tot (al menys APIHC) al col·lectiu de Diplomats perquè segons elles, segueix existint un greuge salarial sectorial, si més no, "intern" que el que ve a dir de manera eufemística és que es volen distanciar més encara de les altres categories. AIPS es postula de manera similar si bé demana una certa progressivitat que, no obstant hauria de començar a partir d'aquest quantitat. 
Hem de recordar que aquests 725 mil € forman part d'una partida de 2,3 MILIONS de € que desprès de l'acord pel qual es va augmentar 800 € anuals als Diplomats/des, "la cosa ha quedat així".
Malgrat això i Degut al fet que hi ha una majoria de la part social que ho sol·licita, la Direcció valorarà la proposta i ens contestarà en el seu moment. D'aqui a dues setmanes sembla que ens reunirem per tornar a tractar el tema.

3. Sobre l'SPP, diferents grups han anunciat,nosaltres també que estem el·laborant una proposta de millora de la SPP que es negociarà en properes sesions.

4. Pel que fa al dia de les votacions del 21 de desembre, els procediment per exercir el vot serà l'habitual: 4 hores retribuïdes (en aquest cas caldrà portar el certificat conforme s'ha votat) o efectivament gaudides per l'exercici del dret de vot.

0 comentarios:

Publicar un comentario