lunes, 25 de enero de 2016

INFORMACIÓ D'ACTUALITAT


CONVENI COL·LECTIU. 

Continuen les negociacions. El proper dimecres ens reunirem, un cop més, al TLC per tal de trobar una solució a aquest controvertit assumpte del repartiment dels diners. Les posicions, a dies d'ara, són les mateixes: la Empresa no es mou del seu posicionament inicial: tots els diners (2,3 milions) per Diplomades. Nosaltres, UGT i la majoría de la part social sí vam fer un pas respecte de la nostra posició inicial i és el següent: atorgar una augment de 0,78% del seu salari base a Diplomades i la resta a repartir entre la plantilla També són  a repartir els diners que el CatSalut va donar per recuperació de pèrdues salarials. L'objectiu que ens hem fixat és recuperar la  part de la paga extra de 2013 que no vam cobrar.
No oblidem que estem davant d'una negociació en fase crítica respecte de la vigència del conveni col·lectiu que ja ha conclós, doncs si no hi ha acord al TLC, aquest pasaria a estar a una situació de molta incertesa i en risc de perdre els drets consolidats dels treballadors/es. Al respecte d'això, és obvi que lluitariem en els Tribunals qualsevol consecuència que possi en perill la existència del nostre Conveni o qualsevol maniobra de la Empresa que vulgui conculcar el seu abast general.

La UGT, malgrat tot, creiem en la negociació com l'eina fonamental de solucionar això. Tanmateix, si la negociació fracasés, haurem de afrontar el problema en comunió amb la resta de forces sindicals i sobretot, els treballadors.


INCREMENT SALARIAL DE L' 1%.


http://www.ugtgeneralitat.cat/generalitat/index.php/personal-lab-n-i/591-increment-retributiu-2016-del-personal-laboral

Aquest acord afecta a tot el personal al servei de la Generalitat i conseqüentment s'haurà d'aplicar al Clínic també.


PAGA EXTRA 2012

Aquest és un pagament que també resta pendent, en concret ens falta per cobrar un 75% d'aquella paga..

Un cop resolt el conflicte en que es trobem ara, exigirem que siguin satisfets el més aviat possible ambdós pagaments.






1 comentarios:

Anónimo dijo...

Aceptad la propuesta del TLC...!!

Publicar un comentario