jueves, 10 de diciembre de 2015

NOU COMITÈ D'EMPRESA


Ahir es va constituir el nou comité d'empresa que el conformen 9 sindicats. Es van produïr les primeres votacions per tal de configurar els órgans de decisió i funcionament que han de representar a tots els treballadors/es del Clínic. La majoria de vosaltres han escollit unes opcions sindicals que trenquen amb una dinàmica i sindicats que han vingut decidint les  vostres condicions laborals els darrers anys i que han supossat un perjudici per l'interès general dels treballadors del Clínic, en favor d'interessos partidistes i corporativistes de tipus reaccionari. Acords que han deixat moltes víctimes pel camí.
Per acord majoritari, s'han resolt les següents qüestions:

1) la UGT ostentarà la presidencia del C.E. Administratius Clínic, la Secretaria.
2) La Mesa Negociadora del Conveni ha quedat configurada donant entrada als sindicats que majoritàriament i d'acord a la seva proporció de vots decidirá i acordarà les matèries a negociar del conveni col·lectiu. Això s'ha dut a terme conforme al que anteriorment s'ha fet,  i és absolutament legítim i legal.

El proper divendres 11 (demà), tindrà lloc una reunió de la comissió negociadora on es reprendran les negociacions del conveni amb una nova composició del banc social. Les nostres demandes aniràn en la mateixa línea que hem traçat en tot moment,  ara desitjant que tinguin el recolzament de una gran part de la plantilla que tot i haver-se fragmentat encara més, anirà sens dubte de la mà, per demanar allò que es just i majoritàriament demandat pels treballadors/es.

3) També s'ha conformat l'òrgan (Comité) de Seguretat i Salut Laboral, on s'han distribuït els seus 8 membres entre 6 sindicats. En els darrers quatre anys, nomès 3 sindicats s'havien repartit aquests 8 membres.

4) És desig d'aquest nou C.E. informar mitjançant els medis dels que disposem de tot allò que sigui de l'interès de la plantilla i així ho farem en quant, un cop feta la transició de manera completa, i les dates i notícies a publicar en siguin oportunes i pertinents.




0 comentarios:

Publicar un comentario